Your Cart
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 50 ЛЕВА
  • АКО ПОРЪЧАШ ДНЕС , НАЙ - КЪСНО УТРЕ ПРИ КУРИЕРА!

Пуловери

Изберете своя размер и пазарувайте сега

S
M
L

Видове мъжки пуловери

Мъжките пуловери са станали популярни по света от 19 век и са широко използвани. Естествената вълна се използва от съпругите на минали рибари, за да ги стопли дори във влажна среда. Съдържанието му се произвежда в различни форми с естествени и синтетични материали. Това облекло, което първо стана широко разпространено в Европа, беше носено от американски спортисти през 1890 г. и започна да се определя като "пуловер". Днес стилните пуловери за мъже са станали незаменими за зимните месеци със своята формула и топъл захват. Tudors ви предлага мъжки пуловери с най-добри цени и богати продуктови възможности.


Как да комбинираме мъжки пуловери?

Можете да изберете изящна жилетка, жилетка или пуловер с рипсове, райе, собствена шарка и каре от нашата колекция.

Стойте на топло, чувствайте се комфортно и изглеждайте стилно с нашите различни опции в моделите мъжки пуловери.


  • За уникален стил използвайте бордо пуловер и шал върху бяла тениска и го комбинирайте с дънки и черни ботуши. Изглеждайте бляскаво, като носите светлосин пуловер с бяла риза и тъмносини дънки. Можете също така да изберете бели дрехи с връзки и слънчеви очила, за да предизвикате усещането за утринна звезда.
  • Жилетките се носят свободни или прилепнали и предлагат вечна привлекателност. Изборът на черна отворена жилетка с цип отпред и оребрен стил може да бъде разширен. За да създадете готина градска комбинация, можете да облечете жилетка върху светла тениска и да я комбинирате с черни дънки и панталон с кецове.
  • Тъй като пуловерите са много лесни за носене, те са сред опциите, които ще приложите, когато искате да ги облечете. Изберете червен, черен, бял или черен пуловер на райета. Комбинирайте бяла или каки тениска и чино панталон с ботушите си. Това облекло е полезно, когато преминавате от лято към зима.


Tudors предлага комфортно пазаруване

Можете лесно да закупите пуловери за мъже в Tudors.bg . Благодарение на нашия лесен за използване интерфейс, можете да завършите пазаруването си с богати модели пуловери и жилетки.

Показани са от 1 до 51 от 51 резултата (1 страници)